Peloton işten çıkarmaları değerlendiriyor ancak bisiklet üretimini durduracağı yönündeki haberleri yalanlıyor


 Pandemi sırasında eğlence merkezleri kapanırken popüler olan bir sele katılan sabit bisikletler ve canlı yayın egzersizleri üreticisi Peloton, bazı uzmanları işten çıkarmayı ve eşyalarına bir zamanlar sıcak olan ilgi azaldıkça ürününde değişiklikler yapmayı düşünüyor.

 Peloton'un hayırsever ve CEO'su John Foley Perşembe günü geç saatlerde kuruluşun web sitesinde bir gönderide, "Şu anda, derneğimizin yapısını ve grubumuzun büyüklüğünü, ayrıntılara ve empatiye son derece dikkat ederek değerlendirmemiz gerekiyor" dedi.  "Dahası, işimizi daha uyumlu hale getirme çabalarımızın bir özelliği olarak tüm seçimleri düşünerek geçirdiğimiz süre boyunca henüz yaşıyoruz."

 Bay Foley, örgütün bisiklet üretimini kısaca durduracağına dair bir haberi yalanladı.  CNBC tarafından açıklanan ve iç raporlara atıfta bulunan bu haber, Perşembe günü kuruluşun porsiyon maliyetinde yüzde 24'lük bir düşüşe neden oldu.  CNBC, Peloton'un ilgili sağlık ürünlerinin gelişimini Şubat'tan Mart'a kadar durdurmayı planladığını duyurdu.

 Bay Foley, daha fazla incelik sunmadan, "Medyanın elde ettiği veriler eksik, yanlış ve Peloton'un sistemi için akıllı değil," diye yazdı.

 Peloton, 8 Şubat'ta üç aylık gelir raporunu sunduğunda, düşüşlerle ilgili daha fazla incelik açıklayacak. Kuruluş, Aralık'ta sona eren üç ayın ön sonuçlarını bağımsız olarak yayınlayarak, 260 milyon ile 270 milyon dolar arasında bir eksiklik bildirmeyi umduğunu gösterdi.  milyon, yaklaşık 1,14 milyar dolarlık gelirden.

 Peloton, pandemi eğlence merkezlerinin feshedilmesine ve daha fazla kişinin telekomünikasyona başlamasına neden olduğunda, maliyetini yönetebilecek bireyler için tartışılmaz bir uygulama düzenlemesine sahip olma gerekliliğine dönüştü.  Sabit bisikletlerinin ve koşu bantlarının sahipleri, öğretmen sürüş egzersizlerine yaklaşıyor ve akıl hocalarından birkaçının egzersiz uygulamasının dışında bile sadık hayran kitleleri var.

 Peloton bisikletleri 1.495 dolardan başlıyor ve en yeni model olan Peloton Bike+ 2.495 dolara mal oluyor.

 Her ne kadar olursa olsun, organizasyonun serveti son bir yılda beklenmedik bir şekilde değişti.  Geçen yılın başlarında, ertelenen nakiller ve müşteri hizmetleri temsilcileri için sıkı sıkıya oturmak için harcanan saatler nedeniyle protestolarla karşı karşıya kaldı.  Mayıs ayında, Peloton'un birkaç yara ve bunlarla bağlantılı bir çocuğun ölümüyle ilgili raporlardan sonra Tread+ ve Tread koşu bantlarını gözden geçirmesi gerekiyordu.

 Son zamanlarda - daha fazla ülke tecrit sınırlamalarını kaldırdıkça ve kuruluşlar geri dönmeye başladıkça ve bireyler evde egzersiz yapmaya daha az yatkın hale geldikçe - Peloton'un teçhizatına olan ilgi güçlü bir şekilde azaldı.  Ayrıca, bireylerin Peloton uygulamasındaki programlamayla kullanabilecekleri daha az maliyetli bisikletler de dahil olmak üzere, geliştirme yarışmasıyla karşı karşıyadır.

 Kuruluşun ayrıca, HBO'nun Aralık ayında yayınlanan "And Just Like That" dizisinde Peloton bisikletinden indikten sonra bir kişinin kovayı tekmelediği bir kameoyla da mücadele etmesi gerekiyordu.

 Zorluklar, organizasyonun stokunu 2021'de %76 oranında düşürdü